Vad ger man i present till generationen som har "allt" och önskar sig "inget"? En tidsresa i det egna livet! Ett kul projekt! Intresse i en liten ask!

Med bokverktyget tillminabarbarn.se kan alla på ett enkelt, roligt och opretentiöst sätt skriva boken om sitt liv! På tillminabarbarn.se finns mallar som man fyller i - vi har gjort designen och ställer de rätta frågorna som ger massvis med inspiration - författaren gör boken till sin med texter och bilder.

tillminabarnbarn.se har över 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt, barndomsår, studier, jobb, bostäder och resor till värderingar, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser och mycket, mycket mer. Författaren väljer själv vilka och hur många sidor han eller hon vill ha med i just sin bok.

Som present beställer du vår exklusiva presentask med ett konto eller med ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och inbunden!


Bläddra i en färdig bok här>>
Se en demofilm här>>


EXTRA! Just nu får alla som beställer tillminabarnbarn.se ett nummer av Minnenas Journal som gåva! Minnenas Journal är Sveriges enda tidning som underhållande berättar om 1900-talets vardagshistoria. En tidning fylld av härlig nostalgi!

Beställ tillminabarnbarns exklusiva presentask genom att fylla i formuläret här bredvid.
Välj om du vill beställa en box med konto (349 kr) eller ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och proffsigt inbunden i hårdpärm (upp till 70 sidor, vill mottagaren lägga till fler sidor i efterhand går det bra). Vid beställning av konto + bok får du 100 kr rabatt! Ditt pris: 541kr. 25 kr i porto tillkommer.
Asken med kontouppgifter skickas hem till dig omgående. Beställer du innan kl 15 mån-tors levereras asken normalt dagen efter beställning. Observera att fakturan skickas med e-post från Payex. Du har alltid 14 dagars returrätt.
EXTRA PRESENT!
Just nu får alla som beställer tillminabarnbarn.se en tidning från Minnenas Journal som gåva. Beställer du en presentask kan du efter beställning ange om du vill att tidingen ska skickas till den du ger presenten till!
Har du frågor eller vill du beställa på telefon är du alltid välkommen att ringa oss på 040-35 48 35.
Läs mer eller beställ eget konto på tillminabarnbarn.se>>
Välj vad du vill beställa:
Tillminabarnbarn.se. Ett komplett konto. 374 kr.
Tillminabarnbarn.se. Ett konto + ett ex av boken. 566 kr.
Fyll i dina uppgifter:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-mail:
Vill du att boxen direkt ska levereras till mottagaren?
Fyll i mottagarens adress och en hälsning:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
Hälsning (skrivs ut på ett kort som skickas med presentboxen utan kostnad):