Vad ger man i present eller julklapp till generationen som har "allt" och önskar sig "inget"? En tidsresa i det egna livet! Ett kul projekt! Intresse i en liten ask!

Med bokverktyget tillminabarbarn.se kan alla på ett enkelt, roligt och opretentiöst sätt skriva boken om sitt liv! På tillminabarbarn.se finns mallar som man fyller i - vi har gjort designen och ställer de rätta frågorna som ger massvis med inspiration - författaren gör boken till sin med texter och bilder.

tillminabarnbarn.se har över 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt, barndomsår, studier, jobb, bostäder och resor till värderingar, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser och mycket, mycket mer. Författaren väljer själv vilka och hur många sidor han eller hon vill ha med i just sin bok.

Som present beställer du vår exklusiva presentask med ett konto eller med ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och inbunden!


Bläddra i en färdig bok här>>
Se en demofilm här>>


Beställ tillminabarnbarns exklusiva presentask genom att fylla i formuläret här bredvid.
Välj om du vill beställa en box med konto (349 kr) eller ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och proffsigt inbunden i hårdpärm (upp till 70 sidor, vill mottagaren lägga till fler sidor i efterhand går det bra). Vid beställning av konto + bok får du 100 kr rabatt! Ditt pris: 541kr. 25 kr i porto tillkommer.
Asken med kontouppgifter skickas hem till dig omgående. Beställer du innan kl 15 mån-tors levereras asken normalt dagen efter beställning. Observera att fakturan skickas med
e-post
från Payex. Du har alltid 14 dagars returrätt.
Vill du att presentboxen ska skickas direkt till mottagaren med en hälsning - beställ här>>
Har du frågor eller vill du beställa på telefon är du alltid välkommen att ringa oss på
040-35 48 35. Läs mer eller beställ eget konto på tillminabarnbarn.se>>
Välj vad du vill beställa:
Tillminabarnbarn.se. Presentask med konto . 374 kr.
Tillminabarnbarn.se. Presentask konto och bok. 566 kr.
Fyll i dina uppgifter:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-mail: