Gör en tidsresa i det egna livet och skriv boken om ditt liv! Ett riktigt roligt projekt!

Med bokverktyget tillminabarbarn.se kan alla på ett enkelt, roligt och opretentiöst sätt skriva boken om sitt liv! På tillminabarbarn.se finns mallar som man fyller i - vi har gjort designen och ställer de rätta frågorna som ger massvis med inspiration - du gör boken till din med texter och bilder.

tillminabarnbarn.se har över 120 sidor i 16 kapitel att välja bland, om allt från familj och släkt, barndomsår, studier, jobb, bostäder och resor till värderingar, favoritböcker och hur man kommer ihåg stora världshändelser och mycket, mycket mer. Du väljer själv vilka och hur många sidor du vill ha med i just sin bok.

Du kan beställa ett konto eller med ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och inbunden!


Bläddra i en färdig bok här>>
Se en demofilm här>>Beställ tillminabarnbarn genom att fylla i formuläret här bredvid.
Välj om du vill beställa ett konto med tillgång till hela verktyget (349 kr) eller ett konto + ett ex av den färdiga boken utskriven och proffsigt inbunden i hårdpärm (upp till 70 sidor, vill du lägga till fler sidor i efterhand går det bra). Vid beställning av konto + bok får du 100 kr rabatt! Ditt pris: 541kr.
Ett mail med kontouppgifter skickas till dig omgående. Observera att fakturan skickas i ett separat mail några dagar senare från Payex.
Har du frågor eller vill du beställa på telefon är du alltid välkommen att ringa oss på
040-35 48 35. Läs mer eller beställ en presentask från tillminabarnbarn.se>>
Välj vad du vill beställa:
Tillminabarnbarn.se. Ett konto. 349 kr.
Tillminabarnbarn.se. Ett konto + ett ex boken 541 kr
Fyll i dina uppgifter:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-mail: